torstai 3. syyskuuta 2009

Ajassa, paikassa ja tilanteissa

Aika: Maanatai-ilta

Paikka: Iso asunto (liian iso), Iso sohva (sopivan iso)

Tilanne: Vaihdellaan kuulumisia. "Hei voisko tuon telkkarin sulkea et voitais jutella?" "Mitäs kesällä?" "Hei mäkin kävin eläintarhassa ja näin muuten albiinogorillan, joka oli alkanu harmaantua." "Huijausta" "Saaks noita karkkeja syödä?" "Ai missä on? Shakkikerhossa? Onks sellasiakin? Pelataaks siellä silleen, että aina yksi siirto yhden vastustajan kanssa?"

Myöhemmin: "Nyt pelataan. Mikä biisi valitaan?" "Hei ei tuota ukkoa, mä haluun olla basso" "Hei jes, me päästiin biisi loppuun vähänks me ollaan hyviä!" "Mun vuoro nyt, mä haluun soittaa Michael Jacksonia" "Ei tuo ukko edes näytä siltä."

____

Aika: Tiistai-ilta

Paikka: Baari

Tilanne: Ensin vähän jäykkää tutustumista, paljon uusia kasvoja ja jännitystä. Sitten pikkuhiljaa aletaan tutustua paremmin, käydään esittelykierros, jonka jälkeen pitää käydä vielä uusi esittelykierros, joka kestää tunnin, koska kaikki huutelevat väliin kommentteja. Jollain on norjalainen metsäkissa, joka ei edes välttämättä ole norjalainen metsäkissa... Joku pelaa pesistä, joku nyrkkeilee ja joku on vaan "alkoholisti". Kaikki vaikuttaa mukavilta. Yksi viittaa saadakseen puheenvuoron.

Myöhemmin: Pojat kertoo niin tyhmiä vitsejä, ettei enää edes naurata. Lähden kotiin.

____

Aika: Keskiviikko ilta

Paikka: Saari

Tilanne: Paljon ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoita, paljon meitä kakkosia, tutoreita ja paljon alkoholia. Lämmin ilma ja kova tuuli. Leikkejä ja makkaraa. Pimeyttä, niin pimeä ettei näe enää ihmisten kavoja. Baskeri ja mustat kiharat. Soluttautuminen keskusteluihin, itsen esiintuominen, huutaminen, kilpailu. Yksi liukastuu kalliolla ja meinaa tippua järveen. Hän riisuu poislähteissä housut keskellä polkua ja ylpeilee mustelmillaan.

Myöhemmin: Kotimatka höpöttävän ystävän kanssa. Hyvä, koska en jaksaisi itse enää puhua. Nyt saa vain kuunnella. Lämmin ilma. Sekavat unet yöllä. Onnellisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti