keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tässä hetkessä

Joululoma meni ihanasti. Nopeasti. Aina vain tuntuu, että nopeammin. Oltiin perheen kanssa mökillä reilu viikko jouluaaton aatosta uudenvuoden päivään asti ja tuona aikana tuli pelailtua lautapelejä, potkukelkkailtua, luettua, katseltua hyvin vähän televisiota ja pelailtua myös tietokoneella. En olisi voinut uskoa, että lapsille suunnattu pilipali peli "Viiru ja Pesonen puutarhassa" osoittautuu niin vaikeaksi. Pikkusiskon kanssa tahkottiin kyseistä peliä varmaan viisi tuntia aivot höyryten ja aina välillä piti käydä etsimässä apuja suomi24:n keskustelupalstoilta. Kun saatiin kaikki vaiheet lopulta valmiiksi, saatiin palkinnoksi puutarhuri, joka hoiti meidän puolesta Viirun ja Pesosen puutarhan kuokinnan, kastelun ja lannoituksen. Kiitti hei kovasti :D

No juu, Nyt olen siirtynyt sivistyksen pariin ja nähnyt vähän kavereita ja jopa sukumme uusimman jäsenen, joka syntyi vain yhdeksän kuukautta sitten. Vauvat on kyllä aika ihania, vaikken niiden kanssa osaa oikein toimiakaan. Tämäkin tapaus tyytyi lähinnä tuijottamaan minua ja minä tuijotin takaisin. Onneksi valmistun opettajaksi, enkä lastentarhan opettajaksi. Koen, että osaan paremmin tulla toimeen vähän vanhempien lasten kanssa.
Tuleva vuosi alkaakin koulun osalta harjoittelulla. Pääsen kakkosluokalle opettamaan muun muassa liikuntaa. Odotan innolla! Toisaalta on hurja ajatus, että tämä harjoittelu on meidän viimeinen harjoittelu ennen valmistumista ja sitten pitäisikin jo olla noin niinkuin käytännössä valmis. Teoria-aineita nyt sentään vielä on ja yksi gradukin aihetta vaille tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti