keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Chester

Olen reissannut vaihtoni aikana verrattain monissa paikoissa, koska täällä varsinkin bussilla matkustaminen on huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Viimeiseksi matkakohteekseni valikoitui Chester, koska olin kuullut sen olevan kaunis ja vanha kaupunki, josta kuulema varmasti pitäisin. Lisäksi Chester oli vain puolentoistatunnin bussimatkan päässä, joten sekään ei tuottanut tuskaa.

Ja olihan se aivan ihana paikka.
DSCN3316

Keskusta-alueen talot oli vanhoja ja englantilaisen näköisiä. Pidän noista puu "koristuksista", joita todella monissa, erityisesti valkopohjaisissa taloissa on. Ja siis viisaampi valistakoon, onko niillä jokin muukin kuin koristus funktio??
DSCN3271

Tällaiselle katutaiteilijalle lahjoittaa ilomielin ylimääräisiä hiluja taskunpohjalta.
DSCN3326

DSCN3304

DSCN3289

Chesteriä, aivan kuin Yorkiakin kiersi muuri, jonka tarvoin ympäri. Maisemat eivät olleet aivan niin upeat kuin Yorkissa, mutta tulipahan käveltyä
DSCN3269

Lisää keskustaa
DSCN3251

DSCN3250

DSCN3245


Loppupäivästä kyllä huomasi, että jonkinlainen yleinen matkaväsymys painaa jo, koska keskustan päälisin puolin nähtyäni aloin jo vilkuilla kelloa, että "no joko se bussi kohta lähtee kotia.... Jaa, no kolmen tunnin päästä..." Ei enää ole sellaista puhtia seikkailla kuin oli silloin vaihdon alussa. Joten ihan hyvä vaan, että loppuu aika ja rahat ja kotimaa kutsuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti