torstai 28. tammikuuta 2010

Hetket ennen huokauksia

Olen päättänyt sen sivuaineen. Jippijee. Nyt vaan toivon, että myös pääsen niiden onnellisten 20 joukkoon sitä opiskelemaan, vailla..noh.. kehuttavia lahjoja. Aion siis hakea liikuntaan. :)

Ulkona on taas vaihteeksi tällä viikolla ollut niin kiitettävästi pakkasta, että illat ovat kuluneet lähinnä koneen äärellä, kuten nytkin. Kello on jo melkein kymmenen ja ranne ja oikea käsi lähestulkoon jääkylmät, mutta tässä sitä vain nökötän. Musiikkina The Capital Beat. Olen ennen luullut, etten muka tykkää tällaisesta musiikista, mutta pyh ja pah. Ehkä en ole vain aiemmin kunnolla kuunnellut muuta kuin sitä keskiverto pop-rockia. Mutta näköaloja on hyvä laajentaa. Ja musiikista on hyvä aloittaa.

Eilen uhmasin pakkasta ja vietin illan kaupungin toisella puolella katsellen leffaa, joka edusti genreä, josta en aiemmin myöskään luullut pitäväni. Action-leffat kuuluivat vielä yläasteella (ja oikeastaan sen jälkeenkin) siihen kategoriaan, jota en vapaaehtoisesti kotiin kantanut tai televisiosta katsonut. Mutta niin vain kävi siinäkin. Näköala laajeni, kiitos oikeastaan Deja vu -leffan, joka katteltiin joskus toissa syksynä. Huomasin, että "hei, tämähän on oikeasti hyvä". Näköaloja on siis ehdottomasti hyvä laajentaa.

Tein äsken listan asioista, joita minun pitää huomenna hoitaa. Siihen kuuluu muutama kesätöihin liittyvä puhelu ja yhden hakemuksen lähettäminen. Sitten siihen kuuluu nokkahuilun soittoa ja kirjastossa käynti. Lonkeron ja kinkkusuikaleiden ostamista lauantain tupareita varten. Litterointia. Eipä muuta, mutta tuossakin ihan tarpeeksi. Nyt ehkä eilinen Karjalan kunnailla jakso ja iltapalaa. Nukkumaan kahden lämpöisen peiton alle. Huokaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti