torstai 11. heinäkuuta 2013

Funky at heart

Eipä hullumpaa tämä elo. Tulin Kainuuseen maanantaina ja nyt olen jo pursottanut munkihilloja paidalleni Pietari Brahen patsaan takana, maistellut laiturilla uutta siideriä, valvonut yöllä neljään, nauranut neljän vuoden teini-ihastukselle, keinunut ja jättänyt henkisiä hyvästejä vanhalle minälle, joka luuli aina itse olevansa ongelmien ydin. 

Lisäksi tänään lähdettiin kaverin kanssa Hesburgerista jatkoille keskustaan ja huomattiin, että torillahan on alkamassa joku tapahtuma. Istutiin sitten penkeille melkein eturiviin paistattamaan päivää ja kuinka ollakaan, tapahtuma oli moottoripyöräilevien helluntaseurakuntalaisten pitämä puhe- ja laulutilaisuus.  Jatkojen jatkoille lähdettiin joenrantaan syömään jäätelöä ja siellä oli sitten vähän eri meiningit, kun kolme juoppua jorisi ja pissaili puunjuurella.

Manchesterin jälkeen Kajaanin mainstreet eli Kauppakatu näytti muuten aivan tyhjältä, mutta olihan siihen syykin, katu oli nimittäin suljettu autoilta! Mitä luksusta :) Eikä ikinä mahdollista missään isoissa kaupungeissa.  Ihanat pikkukaupungit, sittenkin.

Ja ihana Studio Killers


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti