maanantai 1. marraskuuta 2010

Sellaista vaan että

Tänään olen olllut jotenkin erityisen onnellinen ja hyväntuulinen, onnellisempi ja vapautuneempi kuin pitkään pitkään aikaan. Tajusin sen johtuvan työn ja vapaa-ajan sopivasta suhteesta, sopivasta määrästä tekemättömiä töitä ja sopivasta määrästä kaikkea mukavaa muuta puuhaa. Harvoin on ihmisen elämässä tällaisia vaiheita, mutta nyt taitavat tähdet olla suotuisilla radoilla.

Sain viikonloppuna tehtyä erään vähän pidemmän koulutehtävän valmiiksi ja sain myös siivottua kotona kaikki sellaiset nurkat, joita en ole pitkään aikaan muistanut siivota (muun muassa sen kaapin keittiön lavuaarin alla). Nyt on mukavaa olla siistissä kodissa, tehdä pienempiä kouluhommia vailla piinaavaa stressiä ja välillä vain jäädä kuuntelemaan musiikkia.

Viikonloppuuni kuului toki muutakin kuin kouluraportin tekemistä ja siivoamista. Siihen kuului kävelyä tihkusateessa, löytöretkiä, punaviinin juomista, laulamista, tanssimista, haikeilua, suunnitelmia, Housen katselua ja sunnuntai-illan tv-maraton (Dance, Tanssii tähtien kanssa ja Big Brother) ystävän kanssa höpötellen ja jokaisen ohjelman häätöjä jännittäen. Varsin mukava viikonloppu siis, ja sellainen, jonka jälkeen voi mennä rauhallisena nukkumaan tietäen saaneensa tehtyä kaiken, mitä perjantaina suunnitteli.

Tähän maanantaihin, marraskuun ensimmäiseen harmaaseen päivään kuului väljähtäneen Jaffan juomista, jivea, lastenkirjaklassikon lukemista englanniksi ja erilaisten oppijoiden miettimistä. Sekä liian tulista ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti